Lid worden

Heb jij belangstelling voor de geschiedenis van Ameide en Tienhoven en ben je nog geen lid van de Historische Vereniging?

Leden ontvangen vier keer per jaar het Nieuwsblad.

Met jouw lidmaatschap ondersteun je het werk van de Historische Vereniging en help je de geschiedenis van Ameide verder vast te leggen.

Bij aanmelding als nieuw lid ontvang je als welkomstgeschenk een verjaardagskalender met historische afbeeldingen.

Voor slechts € 20,00 kun jij ook lid worden van de Historische Vereniging Ameide en Tienhoven.

Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december en wordt automatisch verlengd. De kosten voor het lidmaatschap bedraagt per jaar minimaal € 20,00.

  Naam*

  Adres*

  Plaats*

  Email*

  Postcode*

  Land

  Opmerkingen

  Mocht de verzending van het aanmeldformulier onverhoopt niet lukken, dan kun je ook een emailbericht sturen naar: info@ameide-tienhoven.nl

  Als nieuw lid ontvang je de eerder verschenen Nieuwsbladen van dat jaar, mits je de volledige jaarcontributie betaalt en mits de bladen nog beschikbaar zijn.

  Veel leden betalen meer dan € 20,00 voor de jaarlijkse contributie. Door hogere bijdragen en giften kan de vereniging extra activiteiten ontplooien.

  Betalingswijze en opzeggen

  Zodra je het formulier hebt ingevuld, ontvang je van ons een bevestiging van de opgave voor het lidmaatschap.

  Het bankrekeningnummer van de vereniging is NL42 RABO 0301 9522 48 ten name van de penningmeester van de Historische Vereniging Ameide en Tienhoven.

  Eventuele opzegging van het lidmaatschap dient minimaal zes weken voor het eind van het kalenderjaar schriftelijk te geschieden.